♥Percy Jackson♥

har sett filmen,
Percy Jakson♥
Den var jätte bra!!
Så den får 4/5 poäng♥
✫✫✫✫
Det skulle vara kul om den var i 3D ;)
Men ni får ha det bra♥

// Rebb!e


♥Ändrade lite♥

Hej hej, som ni ser så har jag ändrat lite i designens färger,
men det behövs fortfaarande en bättre header O.o
så vi får hoppas att vi vinner den där tävlingen hoss nina ;D
men hoppas ni gilla de små ändringarna♥
// rebb!e


♥ Tjenixie!! ♥

tjenare,
dagen har varit som alla andra rolig,
men nu börjar allting bli "roligt"
nästan så ofta så det blir tråkigt...
det börjar bli lite tråkigare och tråkigare faktiskt...
Folk i den här skolan vågar inte riktigt göra bort sig?
Och så kommer jag dit som älskar det :S
så det e ganska svårt för mig...
Men i morrn blir det skojj!! ♥
Ska ju dra till bästaste Nancy !!♥
så då kommer det bli roligt på roligare vis ;D ♥
kommer skriva om det imorgon sklrt ;D
så ni får hänga med lite på händelserna ♥
// Rebb!e


sämre

okii, jag vet jag har blivit sämmre och sämmre på att uppdater amina bloggar :P
men jag har inget att skriva om,
och ingen ork :S
jaja, när jag ändå är på G
så har det varit skolan i dag (owaow)
Helt ok,
men sötaste Hanna var sjuk :(
hoppas hon kommer den här veckan ☻
Efter skolan var jag på träning,
gick bra inga skador iaf ;D
så ni får ha det mega bra, och läsa det Sosso skriver ☻
// Rebb!e


Idrott

Hej hej, nu sitter jag och ska jobba på idrotten -.- Med datorn, efter det ska jag & Elli hoppa, bilder kommer. Just nu sitter jag med dom också, eller dom sitter en meter bort :/  Iaf, ska jobba nu. Skriver mer sen! Puss på er!

Inte värdlens bästa bild, men men!
puss på rumpan /s

skype med sarah!



Ni har väl inte glömt?

Nu är jag & Rebecca med i en tövling hos Nina! Där man kan vinna en design som hon gör då! Åh, behövs i första grad! Själv gör hon jätte fina designer till andra! Åh, hoppas hoppas! Ska snacka med Rebb!e också om vilka bilder vi vill ha! Hihi, hoppas vi vinner. Vi lär ju behöva en design...! Så tävlingen avslutar 24/2 en onsdag! Så om ni vill hoppa med tävlingen och vinna en makalös snygg design så ska ni bara klicka på nina lite högre upp, kommer ni direkt til hennes blogg! Så kan man kolla runt och se vilka snygga designer hon tidigare har gjort! Ha det bra!!

varm o'boy och mys, like always!

Jag & Fanny idag på idrotten... höh!
Nu blir det skype med Ven-dela
och mys! ;)
/ Sosso

åtta bilder

Hej alla! Har ni det bra? Jag har det great! Gissa vad...? Pappa kom idag från sjukhuset, åh glad glad! Idag hade vi ”idrott” Vi hade lektion om idrotts skador. Sen så slutade vi, så fick man hoppa på en hoppa på tjock mattan. Men det fick inte jag, Ellinor & Sarah! Vi hade jeans på oss..!? Aja, sen så, hahhaha. förlåt. Men Jag & Fanny hade j*vligt flummig.  Vi tog j*kligt många bilder :P Sen så gick jag hem, fixade lite små saker. Sen kollade jag på One Tree Hill, hemskt slut :( Börjar fan gråta, hoppas dom klarar sig :( :( :( :( Sen så ja, skriver väl mera sen. juste Rubriken:
Åtta Bilder, om man har tråkigt så har man tråkigt och det kan man inte ändra på! Nu ska jag dra, men lägger in bilderna så snabbt jag kan.









Redigering


Här är Fanny, ej redigerad!

Ögonen är redigerad

Fjortis effekt!
Hade tråkigt!
/Sosso

Måndag 22/2-10

Killen i Alice I Underlandet :D
Vaknar av att mamma roppar, är redan försenas. Fixar mig, ej smink idag! Sen så käkar jag på mågra minuter och klär på mig. Sen beger jag mig till skolan. Så på vägen hör jag fåglarna kvittra och solen lyssa. När jag går så kommer ljudet av snö under skorna härligt, härligt! Sen så kom jag i tid, igår kollade jag och mamma på skolor som jag kan börja på. Idrott klass dåra, wiho! Hoppas jag hittar någon bra då! Ifall, nu har jag engelska med en vikarie och han är sjukt rolig! Han sjunger, fly chicken...! Hahahahah, ni ska höra! Nu är det lunch. Iaf snart! Har suttit med Frida. Nu ska jag dra
Pusshej/S

Spotify



Min dag .

Hemma från träning -.-

Från vadå tänker ni!? Hade träning, kom på det i sista sekund åh! Jävligt bråttom fick jag. Men jag hann. Idag hade vi häck, ganska okej. Bara att dom var höga som bara den, sebbe klarade det galant (y) Nu är jag hemma så ska käka och ta en snabb dusch. Imorgon så har jag idrott i skolan! Kulkul - stavas det! Jo, men idrott är roligt. Snabba på mig nu! Ska kolla Avatar med Jasmine, när. Är inte bestämt! Nu ska jag dra hejdå!
/Sosso

Nu blir det mys!

O'boy, kakor & familjen! Ska kolla på tv3 nu! (tv) vi hörs senare! Puss!

Slänger in denna vakra bild på mig & fanny!

Jag måste se sen!


Hemma från mupp!


Nu är jag hemma.. har käkat. Shh, ska berätta en hemlis! Jag har godis, shh. Mamma får inte veta! Nej, men iaf. Åkte till Friida, gick av i boo gåård. Så väntar man där väntar, väntar, väntar! Hon kom aldrig.. -.- mina tåååår! Åh jävlar vad som var kalla! Sen så ringde hon , då hade det gått 30 min. Så gjorde vi saker, ni får tyävrr inte veta eftersom en person läser min blogg och då kan man det hända saker. Jag kan bara säga så hära: Vi gör en sak till en person..! :) Stop Telephone me, (lyssnar på musik) Ska få låten sen, men iaf. Så åkte vi till vivo och var där. Sen så gick vi till GODIS affären, jävlar vad mycket godis!  Efter det så sprang vi efter en buss som vi inte visste nummret på. Lyckat (y) Sen så var det 444 - åh -.- Sen så åkte hon till Jessica och jag hem! Nu sitter jag hemma och är inne på facebook läser bloggar. Är med mamma och syster, ska träffa pappí imorgon! Längtar!! :) <3

puss på rumpan :DD /s

Alice i underlandet



Musik är något man aldrig kan sluta lyssna på.




Frida Hillbert

Hej hej! Har precis käkat frukost, vaknade ganska tidigt *suck* sen har jag bara fixat mig och käkat! Nu ska jag få tag i underbara Frida! (y) Ska se näär vi ska träffas bara! Ska också logga in Facebook. Gabbi var inne iaf! ;) Idag är planen så hära: Vara med Frida, Hemma & Friidrott! Så ser min dag ut, har ringt frida skit många gånger nu. Så hon ringer väl tillbaka! I hope, chattar med Jessica! Haha, vi har sååå roligt! :) Aja, ska ringa frida nu.. igen! Svara din mupp!

denna mupp
ska man träffa
idag, nu, snart!
puss på rumpan /s

Hemma!

Hej hej! Nu är jag hemma. Vi är länkade av Cocoo! Kan det bli bättre?
www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Coolt! :) Idag så har jag mycket att skiva om! :P Jag åkte iväg, för det första fick jag stå i 20 min i -10 och vänta på bussen! Åh vad kallt!! Sen när bussen kom så gick den sönder, lyckat! Men den började fungera senare. Sen så ringde mamma och sa att jag skulle av i henriksdal och tåget skulle komma där, men det kom aldrig. Så fick stå och vänta as länge. Efter det kom den, så var mamma på den. När vi var framme så var Diana & Sammira där! :P När Diana såg mig så skrek hon jätte mycket av glädje och hoppade upp i mitt famn och pussade mig på kinden! Sen så kom alla andra och ja, så käkade vi där. Jag kommer få en HTC av min moster! Glad! Nu kollar jag på melodifestivalen. Ska kolla, hörs imorgon!

puss på rumpan /s

minst

Tjao ☻
jag vet att jag e nog den som uppdaterar bloggen minst,
men jag kan bara göra det efter skolan,
då som jag e minst datasugen :P
men jag kan åtminstånde försöka lite mer ☻
Idag har det varit ganska tråkigt,
har städat rummet lite så det inte ser ut som en katta stråf :O
igår var jag med bara Klara☻
Vi hade jätte roligt,
och mkt flumm,
som passar perfekt in i den här bloggen♥
Vill sklrt ha en ny header,
bilderna på mig var förskräckliga :O
nästa gång vill jag vara med och välja -.-'
funderar på att ta och låcka håret igen ;)
men ni får ha det super!! ♥♥♥


☻Hofosho☻

Halloj,
nu är vi med i en tävling hoss,
Hofosho ☻
Hoppas vi vinner,
och blir månadens blogg :D

Men nu får ni ha det dunderbra!!
och om ni också vill vara med i tävlingen så hittar ni dit
genom att gå in på deras blogg☻
Varför vi just vill vinna? Därför att jag delar denna en super tjej som betyder jätte mycket för mig. Och hon förtjänar det!! :)<33 Hon är bäääst i världen! Och ja, det är väl därför vi väll vinna!! :)<3


Bussen kommer inte förns..

21.41.. den som kommer innan kommer om 10 min, och den hinner man inte med..! Åh! Ska se om det går en buss från björknäs! Typ vid 20 över eller så.
Kommer inte blogga mer, så hejdå! Laddar ner låten calling out, bris! Duktigt jag är, hjälper fattiga barn! Inte så himla dyrt 14 kr! Så nu ska jag sitta vid tven och vänta! Ha det bra!

puss på rumpan

Hejdå!

Ska dra till mormor nu, ja. Så vi ses senare. Efter det ska jag dra till pappa, i think! så slänger in outfit lite senare då!
Hejdå! Ska borstatänderna också ^^ hejsvejs

Vi är med i en tävling!

Nu är jag & Rebecca med i en tövling hos Nina! Där man kan vinna en design som hon gör då! Åh, behövs i första grad! Själv gör hon jätte fina designer till andra! Åh, hoppas hoppas! Ska snacka med Rebb!e också om vilka bilder vi vill ha! Hihi, hoppas vi vinner. Vi lär ju behöva en design...! Så tävlingen avslutar 24/2 en onsdag! Så om ni vill hoppa med tävlingen och vinna en makalös snygg design så ska ni bara klicka på nina lite högre upp, kommer ni direkt til hennes blogg! Så kan man kolla runt och se vilka snygga designer hon tidigare har gjort! Ha det bra!!

Haha, hittade denna video!


LIte snabbt!


God morgon!

God Morgon!
Har precis vaknat av att det ringde i telefonen. Mamma och Syster är inte hemma. Sä jag är helt själv hemma. Idag ska jag vara med Frida & Johan. Eller jag ska se, för vi ska göra en sak. (Tar ej upp på bloggen) Ska käka något sen kolla på tv/dator. Ska kolla på Galmourama! (stavning?) Aja, nu måååste jag på toa!! Sitter i sängen så jag ska börja gå upp, en bra idé! Sen ska jag logga in på skype.
Puss på rumpan /s

Te & Tv - Kan det bli bättre?

Nej, så klart inte! Men fick just veta att min morfar är väldigt sjuk och läkarna misstänker canser. . . Mamma blev inte så värst glad. Men nu skypar jag frida så hörs senare!

Vi gör om bloggen!

.

Mums!

Nu ska jag käääka min bulle!
Haha, men bullarn från igår, med te
eller oboy? Vad tycker ni?
Köör på oobooy! :)
Lite bilder!





puss på rumpan / s

Videoinlägg


skype!


Alice och jag !:)

Elli & Sosso

Sitter med Elli! Vi har precis gjort klart allt. Vi ska käka ren idag. USCH! Idag är jag vego, säger vi ;)
Elli, oseriös som alltid!

Internet är seeeegt / sosso

Hej, sitter i skolan. Internet är skit segt... prutt! Nu börjar det bli ganska snabbt! Jobba nu Sosso, jaja!
Hejdå!! :)

Drar snart!

Söt men osminkad...

Hejdååå! skriver i skolan, pusshej!

outfit lá Sosso


D&G tröja, grå linne, cardigan, jeans







/Soso

goooooood morgon sverige! / Sosso

Random morgon! Nu ska fixa det sista. Så lägger in outfit sen, nu ska jag dra. Skriver sen, idag så ska jag börja med matte :( matte hit, och matte ditt! Så, jag gjorde en header igår också!! :)<3


Trött, men glad + osminkad...

Svar på tal


Vad gjorde du hos läkaren? ;O

Svar; Jag bröt armbågen, jag behöver gå till läkarna för dom ska kolla till den. Ja, det är inte kul att bryta armbågen. Så aa, hoppas du fick svar Pernilla!

OUUUUUUUUUUTFIT!

ett tips:
skippa rubriken :D

kofta, tröja, linne, leggings

home, hom, home - love home!

Hej gays!
Nu är jag hemma, ska snart kolla på One Tree Hill. Idag har det varit lame, vi hade matte sista lektionen och ja. Tråkigt var det. Väntade nästan tills vi skulle sluta.. efter det så gick jag upp till Soltana, hon skulle möta min moster. De skulle till Rosenluuuund :D<3 Aja, sen så gick jag hem. NU är jag hemma och ska käka risifrutti, drogar det ;OOOOOOOO<333 Nu ska det kollas tv, puss hej lever pastej Haha, nej.

MIN DROOOOOOOOOOG :OO<333

dagens ;d

DAGENS VILL HA: Batteri på datorn
DAGENS KLÄDSEL: Leggings, linne, randigtröja & ksss kofta
DAGENS SMINK: Fundation, mascara.
DAGENS FRISYR: uppsatt!
DAGENS LÅT: Telephone - Lady GaGa
DAGENS PLANER: Sakna pappa
DAGENS SAKNAD: Pappa..
DAGENS DUMMASTE: Hmm, ja.
DAGENS BRA: Vaknade i tid (y)
DAGENS LYCKADE: Hann i tid till skolan
DAGENS MISSLYCKADE: Inget
DAGENS DROG: Fanny
DAGENS KÖP: Fanny
DAGENS GODIS: Fanny
DAGENS HUMÖR: GLAAD<3
DAGENS ORD: tjenabanan!

Älskar dig Fanny Sjögren ♥

Åh, älskar denna bild



Haha, lite kul



Haha, kolla veronica!!! :)
Fanny säger: Vad gör du Sosso?



Skype skype skype..igen! :)<3

Ja & mina tjej skypare! :)

Jag är oseriös! Veronica alltid lika rolig! :)

Hanna blir alltid fin! :)

Oj då! Fanny ! <3
/sosso

Muusiiiik!

Nu sitter jag i skolan med människorna! Vi gör lite ljud saker, har musik. Ska jobba...

Haha, gillar faktist denna effetk? :O

Fanny, Frida & Sosso
'
Fanny & Sosso :)<33

Sosso & Frida :)<3333333

Hanna & Gabbi <33

Gabbi & Veronica! :)<333

puss sosso

Nu ska det käkas! :)

Nu ska jag käka, så kommer inte blogga något mer. Har bestämt att sova direkt efter. Se om det fungerar. Nu tjatar mamma. Hejdå!
/ sosso

fortsätt kommentera!

Glad jag blir när jag får kommentarer! Man blir glad och ja, ni fattar? Fortsätta så, okej. Nu sitter jag och kollar på Navy CIS. Idag går efterlyst och glamourama eller något (y) hihi, det går riktiga bra saker på tv idag. Undra vad vi ska få fööör mat idag...? eftersom mamma brände maten också, lyckat (n) nu ska jag chillla, ni också? En friga bara (jag gilalr att fråga frågor!!!) Haha, iaf vad brukar ni göra på fritiden?
// SOSSO

Jag brände mig :(

Heeeeeeeeeeej! :)<3
Nu kollar jag på:  Top Chef! :) Det gick bra hos läkaren, dom sa att det skulle gå bra. Så vi fick vänta jätte länge tills Matthias kom (läkaren hette så)  så fick han kolla lite och så sa han i fall jag fortsatte som jag skulle göra så skulle det gå jätte bra. Efter det så köpte dady lite bullar och läsk till mig och Soltana. Så det har jag käkat och druckit. Sen kom mamma med semlor som Tim hade bakat! Mums så goda! Fick reda på att på sportlovet så ska jag till Sälen! :DDDD Wiho! Ganska längesen jag var där, så ska bli kul! Ikväll är planen att lägga sig i tid. Eftersom jag vaknade jätte sent idag. Så ska förtsätta njuta av min kväll, vad ska ni göra ikväll? Själv ska jag vara med min familj! Juste. Jag brände mig just, mamma hade gjort lite varm mat och vips så kom min handled där. Satan vad ont det gör!!


puss /sosso

Sjukhuset!

Nu är jag i karolinska sjukhuset och ska kolla till min armbåge. Hoppas det går bra för mig, vill inte gå i dandage eller så igen. Fick gå lite tidigare. Pappa kom och hämtade mig och jag fick lite smoothie av han! :) Thanx! Nu vill jag bara säga att vi kommer sakna dig Cayenne! :)<3333333333333333 Hon ska sluta och vi kommer sakna dig som in i fanders (Som ingrid säger) !! Aja, ska dra nu! Hejdåååå! :)<3 Många hjärtan, men det får ni överleva med! Puss hej!

sosso


Gööööött!!! :)

Bjuder

Några i 7B gjorde så här för att
dom vart sura för alla regler..?
Ingrid min lärare på bilden är
sur!!! :)

Hejdåååå!
Puss påååååå ruuuuuuumpan :O<3

Svenska!

Hejsan! Snart har jag svenska. Ska käka lite munkar nu! Min frukost, missade den idag igen. *suck* Ska jobba emd studio boken. Åh, jobbigt jobbigt. Men överlever!

Min svenska lärare är häst galen + att hon kan prata jätte länge utan att avbryta sig! Det är kanske roligt att bara se henne prata & prata & prata! Så ska lägga in bilder:








/ Sosso

...ont...


hej hej,
har jätte ont i huvudet,
så det kommer bli kort...
väldigt kort.
jag har varit i skolan och kommit hem -.-
jag kanske skriver mer detaljerat sen :P


Idag har jag på mig...


Tröja: Gina
Leggings: Gina
Linne: Gina

Skoooola! :)

Hejsan allihoppa! Jag har precis haft ett förhör. Ska jobba lite nu. Så jag hinner väl skriva mer senare hoppas jag! Dagens outfit kommer senare! Puss puss!

Tjoo alla !

Ska göra om hela jävla bloggen nu! Och våran header äger som fan! Bilderna med foki kommer. Har aldrig fått upp dom i datorn. Chattar med min Fanny kind of kul! Iaf, snackade om pea. rip pea! :( iaf. ska dricka lite te nu! gött. Ska träffa Fannnnnny sååå snabbt det går fan! ska se om vi ska göra något imorgon. Den bajskorven ska vara ledig då! Ska dra nu. Balla Sosso ska dra nu! Puss!
Dagens gölliga!

Skola skola skola skola

Hej, just nu sitter jag i skolan med Celine. Vi ska skriva om kolfiber, hittar ju jätte mycket. Idag så har vi idrott sista lektionen. Så ska gå lite tidigare för att hinna med bussen. Igår var jag som sagt med Rebecca och träffade Foki! Hade jätte kul! Hittade en bild på Fokis blogg med mig, dock ser man inte hela mig. Bara min mössa! (svea) Skriver mer sen! Hejdå!
Jag i rödvita svea mössan (y)

Dag hos Foki, i stan!

Hejsan på er! Har ni det bra? Det har jag! Jag har varit med rebb!e i stan. Fooki! Åh, det har varit great. Hon beffan sig hos affären Cocoo som hon är model till. Alla fick 15 % rabbat på hela sortimentet. Dock var allt ändå ganska dyrt så vi hoppade över att köpa något. Jag tog bild med henne och fick hennes autograf. ^^ Rebb!e var också där ju & Ricky frågade henne om hon ville vara med outfit tävlingen som Foki hade gjort. Ja, men rebbeca tackade nej! :( Så åkte vi och fickade lite på en flottigt cafe. Mums! Så gick nästan alla pengar där. Så skulle vi till Gamla Stan så vi skulle hitta någon nära affären. Så hittade vi en. Iaf, dagen gick hyfsat snabbt. Usch, men ändå! Så kom vi hem. Buss 71 är skit jobbigt för faaan! Åh, bussen gick ju fan genom hela stan och sen tillbaka i nacka! Jag blev skit sur. Just jag! Vi hade lite roligt på kunsans tunelbana station! Haha, bilder kommer. Rebecca Laddar på dom nu!
Hej då! / Sosso & Rebb!e

(bytte om innan jag träffa Foki ;)♥ )

(men det gjorde inte becca XD ♥ )

 


DÅÅÅÅÅlig uppdatering -.-'

harre gud vilken dålig uppdatering!!
Men som sagt (mer skrivet)
det kommer liter då då ;)
Jag har varit hemma och städat,
och sklrt slöat lite grann ;)
I morrn ska vi iväg någonstans,
Sosso ville träffa Foki ;D
oo, jag vill bara köpa nått till familjen i alla hjärtans dag prisent♥♥
Så ni får ha det bäst till nästa inlägg ;)
det borde komma ett i morrn♥♥
// Rebbie♥


DÅÅÅÅÅlig uppdatering -.-'

harre gud vilken dålig uppdatering!!
Men som sagt (mer skrivet)
det kommer liter då då ;)
Jag har varit hemma och städat,
och sklrt slöat lite grann ;)
I morrn ska vi iväg någonstans,
Sosso ville träffa Foki ;D
oo, jag vill bara köpa nått till familjen i alla hjärtans dag prisent♥♥
Så ni får ha det bäst till nästa inlägg ;)
det borde komma ett i morrn♥♥
// Rebbie♥


Kommsii kommsii

det är så konstigt med headern,
den bara försvann,
men då får jag någonting att göra;)
Hade tänkt en ny design,
något lite frächare tror jag skulle sittaq fint ;)
Vi får se hur det blir♥
Men nu ska jag titta film ^^
♥see you laster, aligater♥
// rebb!e


♥Rebb!e's werd day♥

♥tjabba tjena♥
Här kommer en liten uppdatering om min underliga dag♥
Har haft idrott,
målet som vi har den här terminen är att bli trött,
så vi får se hur det går,
har inte lyckats än??
Men vi hade så att man gjorde olika banor,
sen skulle man vara där ett antal minuter,
min grupp hade rock ringar,
usch jag ville ha drag kamp,
men det var otrevliga anna som vägrade ge upp,
fast än alla andra ville ha Drag kamp -.-!
Uschh hon e så otrevlig,
hon bara ryter och skriker??
Hoppas hon bättrar sig.
annars har dagen varit bra,
flummat lite med polarna,
och åkt till forum för att lämna igen böcker ;)

Fick lite choklad av Felicia där <3
(OBS gammal bild♥)
Kommer väl inlägg någon gång igen sen då,
men ha det bäst tills dess♥


RSS 2.0